بهترین خط تولید نودل
در 3 نوع اتوماتیک
و نیمه اتوماتیک و سفارشی

خط تولید نودل

مشخصات فنی لازم برای خرید خط تولید نودل

نوع خط :

تمام اتوماتیک ( بدون اپراتور)

ولتاژ کارخانه :

380V 50HZ 3ph

تعداد کارگر مورد نیاز:

حداقل

جنس دستگاه:

340 استیل ضد زنگ

دستگاه بسته بندی:

بسته بندی همراه با تاریخ زن

دستگاه بسته بندی سس و چاشنی:

داشته باشد یا نه

ظرفیت خروجی:

11هزار در 8 ساعت

وزن | ابعاد کلی دستگاه:

ذکر گردد

قالب:

دایره یا مربعی

متد سرخ کردن:

گرمایش الکتریکی

متد تغییر قالب:

تغییر قالب دستی یا با دستگاه

تعداد کل دستگاه های خط:

وزن هر قطعه نودل:

70 تا 100 گرم

توان دستگاه:

140 کیلووات

Warranty یا گارانتی:

داشته باشد

آموزش:

داشته باشد

قطعات یدکی:

پیشنهاد تامین کننده 

پشتیبانی پس از فروش:

داشته باشد

انواع خط تولید نودل

  • خط تولید نودل اتوماتیک
  • خط تولید نودل نیمه اتوماتیک
  • خط تولید نودل کاستوم (سفارش سازی شده)
 

مشخصاتی که برای شرکت ما بهینه سازی شده است به صورت سفارشی میباشد که صفر تا صد خط تولید تمام اتوماتیک میباشد و جزئیات کامل تر و مشخصات فنی  در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

خط تولید نودل سفارشی برای شرکت سی ان سی ترانزیت:

در این حالت ظریت خروجی 11000 قطعه در 8 ساعت با آپشن تولید نودل مربعی و دایره ای همزمان ، بدون دخالت اپراتور و دست انسان و تعبیه دیسپنسر برای قرار دادن نودل مربعی در قالب های دایره ای است.

ظرفیت تولید:

  1. مدل کوچک یا Instant (11000 بسته در 8  ساعت)
  2. مدل حرفه ای با حداقل تولید 40000 بسته یا بیشتر در 8 ساعت

فضای مورد نیاز خط تولید نودل

33 متر در فضای مربعی

فرم های قابل تولید نودل:

مربعی و دایره ای

نکاتی در مورد انتخاب خط تولید نودل

 درحالت خط تولید نودل کوچک، بهتر است برای تولید نودل، فرم مربعی انتخاب شود چون دستگاه کاتر (برش دهنده) برش های مربعی ایجاد میکند.

 و برای قرار دادن کیک نودل مربعی در قالب های دایره ای 3مورد پیشنهاد برای شما داریم:

پیشنهاد اول (شما باید خط تولید نودل را بهینه سازی کنید.)

پیشنهاد دوم (از ظرفیت تولید 40هزار نودل در 8 ساعت خریداری شود)

سومین پیشنهاد ما (کارگرانی برای فیکس کردن نودل دایره ای در قالب مربعی استفاده شود.)

توجه* در صورتی که خریدار مایل باشد خط تولید کوچک نودل با تولید هر دو فرم (مربعی- دایره ای) را خریداری کند،

دو حالت برای تغییر قالب متصور است :

  1. قالب ها بصورت دستی بایستی تعویض شوند(این روش نیاز به آموزش پرسنل دارد، چندین ساعت درحین اینکار خط متوقف خواهد شد و در صورت تکرار تعویض قالب ممکن است خط از حالت استیبل خارج شود و نیاز به تعمیر پیدا کند.)
  2. قالب ها توسط دستگاه اضافی دیگری به نام mold-exchanger (تعویض ‌کننده قالب) عوض میشوند که هزینه اضافی برای خریدار دارد.
  3. در حالت سوم بهتر است یک سرخکن اضافی در خط تعبیه شود که بعد از برش رشته های نودل به طرف قالب ها و سرخکن مربعی یا دایره ای هدایت شوند. ( هزینه این حالت از خریداری تعویض کننده قالب کمتر است.)

در مقابل با خرید خط تولید دستگاه نودل بزرگ یا حرفه ای دستگاه mold- exchange بر روی خط وجود دارد.

و اگر لازم باشد بر اساس تحقیقات بازار خریدار میتواند طبق نیاز بازار شکل نودل ها را با تغییر قالب تعویض کند.

تعداد کارگران لازم برای خط تولید نودل:

 (2کارگر در خط تولید نودل اتوماتیک – 5 کارگر دیگر در خط تولید نودل نیمه اتوماتیک)

دستگاه های موجود در خط تولید نودل کوچک :

  • دستگاه مخلوط کن
  • دستگاه استراحت دهنده خمیر
  • دستگاه بالابر خمیر
  • دستگاه رولر (ورقه کردن خمیر)
  • دستگاه نقاله دستگاه بخارپز
  • دستگاه بخارپز الکتریکی
  • دستگاه برش و مرتب کننده نودل
  • دستگاه سرخ کن با گرمکن الکتریکی به همراه یک ست قالب نودل
  • تانکر ذخیره روغن (800 کیلوگرمی)
  • دستگاه خنک کننده
  • کنترل کابینت
 

دستگاه های اختیاری در خط تولید نودل:

دستگاه بسته بندی نودل ( با ویژگی چاپ تاریخ تولید و انقضاء)

دستگاه بسته بندی چاشنی (بسته بندی چاشنی در سایز 60×50mm)

دستگاه مخلوط کن چاشنی (مخلوط کردن تمامی مواد اولیه­ی موجود در چاشنی با هم)

نقاله وکیوم پنوماتیک ( برای ارسال چاشنی میکس شده از مخلوط کن چاشنی به دستگاه بسته بندی چاشنی. )

مشاهده همه محصولات