مشخصات فنی لازم برای خرید خط تولید نودل | |||
نوع خط : | تمام اتوماتیک ( بدون اپراتور) | ولتاژ کارخانه : | 380V 50HZ 3ph |
تعداد کارگر مورد نیاز: | حداقل | جنس دستگاه: | 340 استیل ضد زنگ |
دستگاه بسته بندی: | بسته بندی همراه با تاریخ زن | دستگاه بسته بندی سس و چاشنی: | داشته باشد یا نه |
ظرفیت خروجی: | 11هزار در 8 ساعت | وزن | ابعاد کلی دستگاه: | ذکر گردد |
قالب: | دایره یا مربعی | متد سرخ کردن: | گرمایش الکتریکی |
متد تغییر قالب: | تغییر قالب دستی یا با دستگاه | تعداد کل دستگاه های خط: | – |
وزن هر قطعه نودل: | 70 تا 100 گرم | توان دستگاه: | 140 کیلووات |
Warranty یا گارانتی: | داشته باشد | آموزش: | داشته باشد |
قطعات یدکی: | پیشنهاد تامین کننده | پشتیبانی پس از فروش: | داشته باشد |
مشخصاتی که برای شرکت ما بهینه سازی شده است به صورت سفارشی میباشد که صفر تا صد خط تولید تمام اتوماتیک میباشد و جزئیات کامل تر و مشخصات فنی در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
در این حالت ظریت خروجی 11000 قطعه در 8 ساعت با آپشن تولید نودل مربعی و دایره ای همزمان ، بدون دخالت اپراتور و دست انسان و تعبیه دیسپنسر برای قرار دادن نودل مربعی در قالب های دایره ای است.
33 متر در فضای مربعی
مربعی و دایره ای
درحالت خط تولید نودل کوچک، بهتر است برای تولید نودل، فرم مربعی انتخاب شود چون دستگاه کاتر (برش دهنده) برش های مربعی ایجاد میکند.
و برای قرار دادن کیک نودل مربعی در قالب های دایره ای 3مورد پیشنهاد برای شما داریم:
پیشنهاد اول (شما باید خط تولید نودل را بهینه سازی کنید.)
پیشنهاد دوم (از ظرفیت تولید 40هزار نودل در 8 ساعت خریداری شود)
سومین پیشنهاد ما (کارگرانی برای فیکس کردن نودل دایره ای در قالب مربعی استفاده شود.)
توجه* در صورتی که خریدار مایل باشد خط تولید کوچک نودل با تولید هر دو فرم (مربعی- دایره ای) را خریداری کند،
دو حالت برای تغییر قالب متصور است :
در مقابل با خرید خط تولید دستگاه نودل بزرگ یا حرفه ای دستگاه mold- exchange بر روی خط وجود دارد.
و اگر لازم باشد بر اساس تحقیقات بازار خریدار میتواند طبق نیاز بازار شکل نودل ها را با تغییر قالب تعویض کند.
(2کارگر در خط تولید نودل اتوماتیک – 5 کارگر دیگر در خط تولید نودل نیمه اتوماتیک)
دستگاه بسته بندی نودل ( با ویژگی چاپ تاریخ تولید و انقضاء)
دستگاه بسته بندی چاشنی (بسته بندی چاشنی در سایز 60×50mm)
دستگاه مخلوط کن چاشنی (مخلوط کردن تمامی مواد اولیهی موجود در چاشنی با هم)
نقاله وکیوم پنوماتیک ( برای ارسال چاشنی میکس شده از مخلوط کن چاشنی به دستگاه بسته بندی چاشنی. )